Ny vecka, nya tag!

Tjing!

Dagen började med skolan, kul att se alla igen :D
Haha hade skrattanfall på eftermiddan :s "igen"
Tog bussen hem. När jag gick av hade jag sån tur att min hemliga agent kom för bi och körde hem mig ;) Tur att jag slapp gå :P
Jag tog in hästarna och red ut på Oj Oj. Han var fin. Pigg med fin. Det var några råddjur som han blev lite rädd för. Men annars så var det helt lugnt ;) Dom andra hästarna fick vila, eller Elin hade ridit E-type på morgonen :D

Nu kommer veckans Hiss & Diss! ;D


  Fel på bilden!

Veckans Hiss!
Hedkärra gård! En hästaffär där man får mycket
för pengarna. Bra kvalite också ;)


 
Veckans Diss!
Mig själv på tävling. Jag rider inte första klassen.
Jag börjar rida i andra klassen. Det måste bli en förändring!





Lina Dolk




Söndag

Hello. 
Sitter och kollar på Wallander nu ;) Jag ha tagit lite bilder på priserna. Inte så bra bilder för jag tog med mobilen. Orkade inte gå in och hämta systemkameran ;)

Aja idag så fick Oj Oj och Casanova vila, så jag och Elin tog en sväng ut med E-type och Ove. Ove är så söt! Han är ju väldigt lätt i handen så han kommer nog att gå långt :D Han hade bäst gångarter bland alla 3 åringar förra året! Så han kommer nog bli jätte fin när han fått lite muskler och blivit mer utbildad och äldre så klart ;) Det får ta den tid det tar. Man ska aldrig stressa med hästar, det blir inte något bra resultat!

Imorgon är det skola igen. Både skönt men tråkigt! -_-
Men nu kommer bilderna iaf.



Rosetter och Plaketter :)


Rött och Vitt kedjegrimskaft ;)


Röda benlindor :)


Hästgodis och nr lappar


Ett shabrak ;P


Ett täcke :)
Fina priser tycker jag :D



Juste här är en skylt jag fick utav mina gudföräldrar :)
Fin va? Det var min julklapp utav dom :)




Lina Dolk



Tips.

Kul att den som kallar sig för Klara ,Tea och även för Sara har samma ipnummer.
Och detta är ditt ip nummer. 78.70.210.46
Förstår inte varför du ska skriver som du gör, jag gör bara det jag älskar och det är att tävla på mina hästar.
Ridtips.
Min och Elins ungponny Sir Owein som endast är fyra år gammal är väldigt lätt i handen och söker sig i form själv. Viktigt är då att tänka på att formen inte är det viktigaste på en fyraåring. Utan vi tycker det är att "Ove" har ett bra tempo och tycker det är roligt. Just nu tränar jag inget på banan med honom, utan endast ut i skogen för att han ska tycka det är lätt och roligt.
Oj Oj rider jag ut på ofta också!



Stolt ryttare!

Hejsan!

Idag var det ju tävling i Fagersta. Och oj vad bra det gick! :D
Jag gick upp tidigt 05:00 Var i stallet kl 6. Vi kom iväg vid 7. Elin var ju skapligt trött efter att ha varit ute igår. ;) Vi hämtade upp David Ahvenlampi Svensson i Skogstorp. Det var en bra maskot det ;D
Första klassen var LB:1 med Casanova! ( 5 år ) Han var jättefin på framridningen. Han blev lite spänd på collectignen. Men när jag ridit för bi domaren ett antal gånger släppte det. Progamet gick bra, utan några större missar. Vann klassen på hela 73,4% Duktig ponny man har asså :D
Pris: Rosette, plakett och röda benlindor.

Andra klassen var Lagtävlanspogramet (LA) med Oj Oj. Han var också fin på fram ridningen men på bannan slutade jag att rida, och det blev många missar. T e x Ryggningen, Ena halten och en fattning och lite så där. Han blev även framtung. Men domare gillade ändå ritten. Fick 71,6% Och vann även den klassen ;)
Pris: Rosett, plakett och 300:- i ridsportsaffären brevid. Av det blev det ett fint schabrak och två nya nr lappar och lite hästgodis. Alla nr lappar går ju alltid sönder så det var bra med lite nya ;D

Sista klassen som var LA:P1 som även var kval till nationellt gick mycket bättre, han var ihop och hade en bra form. Inga missar i programet heller. Så det ledde till 72,6% och vinst för tredje gången denna dag. Grattis till Jessie Johansson och Adde som kom 2:a ;D     Stalljessie.se
Pris: Rosette, plakett, täcke och ett grimskaft. 

I LOVE FAGERSTA! ♥


Jag och Jessie! 


Casanova !




Lina Dolk 




Svar på tal!

Hejsan!

2 svar på kommentarerna på Hemma ifrån Stockholm!

Moa: Ja jag var på The studio. Jag tyckte att dom var jätte duktiga. Vet inte riktigt vad det kostade, det får du kolla med dom ;)
Tack så mycket! Ha det bra! <3

Klara: Synd att du tycker så :( Och du, jag är 13. Och det var fotografen som sa hur jag skulle stå! Jag tog det som en rolig sak. Själv är jag nöjd med bilderna!
Känner jag din syster?

_______________________________________________________________________________________

Så nu ska jag berätta om dagen ;)
Jag vaknade vid halv 7. Gick ut och fodrade. Medans hästarna åt. Packade jag skåpet. För jag och Elin skulle åka och träna vid kl 2. Sen släppte jag ut alla fyrbenta kusar ;)
Gick in och åt lite frukost.
Vid 11 gick jag ut till stallet igen och mockade. När jag vid Oj Ojs box, och nästan var klar. Hade bara en bajshög kvar. Så slängde jag upp den på grepen som vanligt. Men det var ju inte bajs utan en råtta. Jag håll på att döööö :o Jag slängde grepen och sprang ut på gången. Ringde till mamma och sa åt henne att ta ut Mio. ( våran katt) Tror ni inte att råttan kom ut och stirra på mig. Fyy säger jag bara! Jag sprang ut och stängde dörren.
Jag, mormor och Emma åkte till farmor och åt. Mums, Malin och Alvin kom också och åt ;)
Aja sen åkte jag och Elin och tränade med Casanova och E-type. Casanova har kommit in i trotsåldern! :o Tjurig och gick och slog med huvudet. Men det släppte när jag red ;) Han var jätte fin E-type med.
Sen kl 5 åkte jag och tränade för Camilla. Oj Oj var ganska stel i början. Men sen Blev han fin ;D Red igenom båda pogramen. Sen har jag packat och fixat tills tävlingen imorgon! Tagga! :D




Alvin♥






Lina Dolk




Råttor


Tjing!
Nu har jag kommit in ifrån stallet. Släppte ut hästarna och mockade. Pappa väckte mig 05.50 :o
Bara för att vi skulle fira Emma och Mamma för att han skulle åka och jobba. Inte snällt! Elin är och jobbar men hon kommer och äter Lunch med oss senare. Men men jag kan inte somna om när jag väl har gått upp, så jag och Emma kollade på en film. Tusen gånger starkare. Den var ganska bra!

Måste bara berätta att det sprang en råtta över mina och mammas fötter igår! :o Fyyy säger jag bara! Stora är dom också. Blää :S Jag hoppas att jag inte har gett hästarna tinnitus. Haha hoppas inte det!

Nu ska jag slappa tills lunch. Ses sen, Sen ikväll kommer det massa personer och firar alla! Eller alla och alla, Elin, Emma och mamma.



Grattis till er!



Lina Dolk




Hemma ifrån Stockholm

Hejsan.

Åkte ju till Stockholm igår. Jag och mamma. Åkte först in till E-tuna. Jag skulle köpa lite presenter till Emma, Elin och mamma. Alla dom fyller ju imorgon. Lyckat att få tvillingar på sin födelsedag :o Det är ju jätte mycket presenter att köpa ;) Och mindre tårta! Haha
Sen skulle jag ta spruta. Jag gör det en gång i månaden för att jag inte tål bi/geting. Ska göra det i 4 år :/
Men har bara 2 år kvar nu :D

När vi kom till Stockholm åkte vi till mormor och lämnade våra väskor. Vi sov där inatt. Aja efter det åkte vi till en fotostudio och tog bilder. :D Det var jätte kul!

Sen idag åkte vi och hämtade Emma på Arlanda ;) Kul att träffa henne igen. Fick min julklapp. En jätte fin tröja :D TACK! Ja julklappen ifrån 2010 ;)
Vi åkte hem till Malin och hälsade på Alvin. Ja Malin och Johan också såklart ;)

Kl 4 åkte vi och träna på Björkäng. Båda hästarna var jätte fina. Vi hade med oss E-type och Oj Oj. E-type var mjuk och fin ifrån börja idag! ;D Oj Oj med. Öppnorna och Slutorna var jätte fina idag. :D Lyckad träning. På fredag ska jag till Camilla och träna med Oj Oj. Sen tävling på lördag.

Lite bilder sen fotostudion:






















Ja här har ni lite bilder på mig och min mor ;)
Det var jätte duktiga sminkare! Ja håret fick man göra själv ;)



Veckans Hiss & Diss


Veckans Hiss:
Ida Rehnström våran hovslagare.
Alla hovslagare slänger alla sömar på stallgången.
Men hon lägger dom i en burk.
Hiss för det!


Veckans Diss:
Att grimsfaftets hake fryser på vintern.
Dom går ju inte och öppna!
Diss för det!



Lina Dolk




Söndag + mer ledighet :D

Hejsan,
sitter här och kollar på Wallander. Tjuven heter den inte bland dom bästa Wallander filmerna kan jag ju säga!
Innan tittade jag på Ponnyakuten och Solsidan ;)
Juste p g a Ponnyakuten var Victor och Prim och tävlade igår. Dom vann båda klasserna LB/LA bäst av alla ponnisar under dan! Grattis till dom! 
Var ju med Linnea på tävling igår också. Det gick väl så där. Läs mer om tävlingen på hennes blogg. ( http://linneasward.blogg.se


Imorse red jag ut på Oj Oj, han var jätte pigg. Men imorgon ska jag till Camilla och träna. Tävling på lördag ju :D
LA:1 och LA:P1 
Hoppas på att ta andra kvalet till nationellt då ;D 
Jag tog stallet också. Gick in och tog det lugnt. Sen valde jag vilka kläder jag ska ha på tisdag när jag och mamma ska till fotostudio i Stockholm. Snodde/låna en tröja av Emma! Shhhhyyy ;) 
Sen red jag ut på Casanova när jag hade tagit in dom. Han var också fin. Skulle åka till ridhuset med honom imorgon men det var inte ledigt, så får se hur det blir med det. Ska ju tävla med honom med på lördag. LB:1
Hoppas han kan slappna av mer den här gången! ;) 
Det är i Fagersta jag ska tävla!

Nej nu ska jag titta klart på Wallander!
Ses imorgon ;P



Oj Oj har lärt sig att öppna hans boxdörr :s 
Vet inte hur han gör men han får upp dörren iallafall!
Men nu kommer han inte ut! 
Pappa har köpt kedjor, så nu ska han väl hålla sig inne hoppas jag ;D 



Chip snarkar ;s Konstig hund asså! 


Prim och Victor! Grattis! 
Fina rosetter tycker jag ;D 




Lina Dolk
 



Next... Kumla

Hej och förlåt!
Min dator funkar ju inte och mammas internet är konstigt.
Men nu är jag hos Linnea och ska med henne som hästskötare. Hon ska tävla i Kumla. LA LA hoppning.
SKOJ!!!! Lycka tilll till henne ;)

Hästarna har gott bra ;) Red ut på dom igår. Elin red ut på E-type också ;) Pigga var dom ;)
Oj Oj och E-type tävlar mot varann :s

Aja nu måste vi ut i stallet ;) Jag ska ta en massa bilder så det kommer ikväll hoppas jag ;D


<3


Lina Dolk




Tisdag

Tjoo!
Tisdag idag då ;) Kom hem tidigt idag, hemma vid halv 3 ;D Skönt.
Elin höll på i stallet när jag kom hem, jag gick in och bytte om. När jag kom ut gjorde Elin klart i stallet. Jag skottade snö utanför stallet, det har ju kommit ännu mer snö nu idag :( Jag som trodde att det skulle bli vår snart, men icke! :o
Vi tog in hästarna, jag började med att rida Ove, Han var fin, red bara runt lagården. Men undertiden gjorde Elin i ordning E-type. Jag logerade honom på ängen. E-type var också fin. Under tiden så klippte Elin Oj Oj. Sen red jag ut på honom. Oj vad pigg han var ;) Sen logerade jag Casanova ;) Han var fin, men han tyckte att det var lite jobbigt att pulsa igenom snön. Men jag hade gjort spår med fyrhjulingen, så det var inte så tungt ;p
Sen åt jag, mamma, Elin, Jens, Sofie hos Farmor. Mmm det var jätte gott. Vet inte vad vi åt med gott var det ;D

Imorgon ska jag och Elin åka och träna på Björkäng och träna ;)

Nej nu måste jag plugga. Prov imorgon (sexualkunskap), hade matte prov idag. Sen en massa prov efter lovet :/



Städade lite i sadelkammaren i helgen!
Lite schabrak som låg huller om buller la jag här ;)


Så här ser vårat stall ut ;)
Casanova som tittar upp till vänster.




Lina Dolk




Kallt...! :(

Hejsan.
Fyy vad kallt det blev helt plötsligt!

Så nårga tips: Ge lite mer hö, så att dom håller värmen lite mer. ´
                     Halma mycket så att det är varmt och gösigt för dom. (om ni har era häst/hästar på halm såklart)
                     Dubbla täcken ute.



Ja det var det ;) Glad alla hjärtans dag föresten ;D Har delat ut vaniljhjärtan till alla i skolan idag ;) Inte bara jag, utan det var hela Elevrådet. (<3)
Elin var ledig idag så hon hämtade mig idag efter skolan. Vi åkte till Malmköping och köpte blommor till Mamma och Pappa och Farmor. Sen åkte vi hem och tog stallet. Tog in hästarna osv. Alla fick vila idag för att det var så kallt. Men igår red jag och Linnea ut på alla hästarna. Det gick jätte bra. Linnea red Ove och Casanova, jag red E-type och Oj Oj. Haha det svåraste med E-type är att komma upp, tur att det finns pallar! :o
Ja det var allt jag hade och säga ;D
Nej jag skoja bara veckans hiss och diss glömde jag ;)




Veckans Hiss:
Vintertäcke med hals.
Det ser så mysigt ut ;)


Veckans Diss:
Ååå jag blir så irriterad!
Vi har en sådan, och så fort
man rör den ramlar alla spön ner! :o





Lina Dolk







Linnea är här!

Hello!

Nu har Linnea kommit hit :) Vi kommer att ha fett kul ju!
Vi skulle åka pulka efter fyrhjulingen idag, med det blev för mörkt ute när vi var klara så vi åker i morgon istället :D
 
Jag red ut på Casanova och Oj Oj idag. Båda var fina men pigga :D
Här kommer lite bilder! ;D

(fotograf: Mamma)



 

Finns mer bilder på min facebook! ;)
Lina Dolk


see you!




Lina Dolk




Godmorgon alla!

 

                                                  Godmorgon!

Ska snart ut och rida lite ;)
Tänkte bara göra ett lite inlägg först.

Igår var jag och tränade hos Camilla! Vi tog med oss både E-type och Oj Oj. Camilla red E-type först. Elin är ju Åre så det är bara bra att han blir riden också ;) Jag kan ju också rida honom men inte lika bra son Elin och Camilla! :o Höhö
Men sen red jag Oj Oj, han var grym! Ni skulle ha sett galoppen. Jätte fin. Sen traven var också fin, men vi tränade på att han skulle bli ett med mig. Så jag travade på en 15 meters volt nere vid C i vänster varv (det svåraste varvet för oss). Bara för att han inte skulle ta hjälp av väggarna. Men han ville dra sig ut till väggarna, och då gäller det att hitta sin linje och följa den!
Men han var jätte fin!

Sen när vi skulle åka, fastnade vi med bilen och trailern. Så vi fick lasta ut i en stor snö hög. Men tillslut kom vi loss XD

Ikväll kommer Linnea till mig :D
Aja nu ska jag ut i stallet ;)

(kommer bilder sen idag/ikväll)



Lina Dolk




Helgen närmar sig!

Hej på er!

Kom hem sent idag. Min buss går ju kl 5 :/ inte kul!
När jag kom hem gjorde jag och mamma klart i stallet, tog in alla hästarna och så. Sen skottade vi snö! Skit va det snöar! :o Så alla hästarna fick vila.
Imorgon är det fredag och skola. Men jag gillar skolan på fredagar, vi har typ bara roliga lektioner, alla förutom Engelska och Svenska!
Nej nu måste jag göra Fysik läxan, sedan hoppa in i duschen ;)
Har inte så mycket mer att säga.
Jo juste den 19 ska jag med Linnea Swärd till Kumla på hopptävling ;)
Hihi läs hennes blogg! linneasward.blogg.se
Do it now! ;)

ps: Har inga bilder just nu för min dator funkar inte. Men det kommer bilder snart! ;)




Lina Dolk




Träning x 2

Hej!

Har nu kommit hem ifrån Zumban (dansen) ja det var ju en ny sak. Haha jag var typ sämst :s men men man kan ju inte vara bäst på allt ;) Men det var typ jag, Linn, Malin och alla gamlingar! Zumban började kl 6. Men innan det åkte jag och Elin till ridhuset och tränade med E-type och Oj Oj, båda var fina, men traven måste sitta lite bättre ;P Sen slängde jag mig in och bytte om!
Imorgon åker Eli till Åre för att hälsa på Emma. Våran syster. Det var jätte länge sen jag/vi träffade henne! :( Hon var inte ens hemma på julafton! :o :( <3
Men jag och mamma ska hämta henne i Stockholm den 23 ;D då kommer hon hem ifrån Åre några dagar. För hon, Elin och mamma fyller den 24 ;)
Och den 22 ska jag och mamma åka till en studio och ta modellbilder ;D Det ska bli skoj! :D
Det var allt jag hade och säga!

Puss och Kram och Nyp i Stjärten!



Det är på Björkäng vi tränar ;D

Lina Dolk



Rix morgonsol!!!

Hejsan!

Haha jag är lite trög, men jag trodde att det hette Rix morgonsol. Men det heter ju Rix morgonzoo! Haha ;) Men sol låter mycket bättre, eller hur! ;D

Igår hade vi inget internet ;s så det blev ingen Hiss och Diss så det kommer idag istället ;)

Idag fick alla hästarna sig en tur ut i skogen. Jag och Elin skulle åka och träna, men det blev tydligen inte så, för att Elin skulle inte hinna. Så Vi fick rida ut på dom istället! ;) IGEN... Jag hatar att det inte går att rida på ridbanan!! Aja våren kommer snart hoppas jag ;D
Jag började att rida ut på Casanova, han var jätte fin! :D Han hade jätte fint steg, skönt att han känns bättre efter tandläkaren. Sen kom Elin och då red vi ut på Oj Oj och E-type. Dom var också fina ;D Oj Oj blir jätte pigg när man rider ut. Så han bockade i galoppen, men det glädjer mig att han är glad. ;D Fast det är han ju alltid. E-type var också fin tror jag, haha Elin vet nog det mer än jag ;) 
Sen red jag lilla Ove! ;) Han var också fin. Han är så söt! Han har precis lärt sig att gå på tygeln, och han älskar det! ;D Hihi det är ju tur det! 
Så imorgon blir det att åka till ridhuset, sen ska jag på ..... kommer inte ihåg vad det heter ;s men det är en dans sak. Blir nog kul :D 
Så kanske inte hinner göra ett inlägg imorgon, får se ;) 

Men nu kommer veckans Hiss och Diss! ;)




Veckans Hiss:

Horsol medel! Det är ett medel för exemhästar! 
Det är jätte bra. Så tummen upp för det ;D




Veckans Diss:

Att våran ridbana ser ut så här typ :( 
Det går ju inte att rida! 
Så tummen ner för det! 





Lina Dolk

 



Ååå jag hatar rubriker!

Tjing!

Dumma rubriker! Man kommer ju inte på något att skriva -_-

Aja, idag så hade jag lite sov morgon, mamma fodrade och så släppte jag ut hästarna vid 9. Mamma hjälpte mig i stallet. Eller jag hjälpte henne i stallet för det var hennes dag att mocka, men det är ju hon som hjälper mig och Elin i stallet, för hon har ju ingen häst. Haha ja skit samma vem som hjälper vem :s Jag och mamma tog stallet bara ;D
Och pappa tog bort gödselhögen. Det var på tiden! Haha
Hann inte göra något inlägg igår för att först skulle jag och Elin åka och träna men ridhuset var inte ledigt. Så jag tog stallet och sen städade jag mitt rum jag fattar inte vem som stökar ner hela tiden? Men nu är det jätte fint! :D Sen vid 2 kunde vi åka och träna med E-type och Oj Oj. Elin joggade bara E-type, för han har vilat ett tag nu. Och jag red ju Oj Oj som vanligt. Båda var fina. Vi tränade mycket på övergångar. Båda behöver bli starkare i det. Speciellt i galoppen. En bra träning för det är att ha en ganska samlad galopp och göra 10 meters volter. Och i volten gör man ett avbrott till skritt, skrittar 3-5 steg sen fattar galopp igen. Om man gör så många gånger, men inte för många så att det bli utmatat, men gör så varje pass så ska du se att de blir bättre ;D
Sen när jag kom hem klippte jag Casanova. Vi klippte han i November men nu var det dags igen. Han var jätte snäll. Det blev bra också ;)
Sen flätade jag om alla hästarnas svansar. Vi flätar alltid våra hästars svansar på vintern. Dels för att dom inte ska bli så isiga och så. Men visa hästar blir lösa i magen den här årstiden. + att svansarna blir jätte fina när man tar ut flätan. :D
Idag har alla hästarna fått vila. Skönt för dom!
Sen åkte ja, mamma, Johan, Malin och Alvin på innebandy i Södertälje. Det var DM. Den matchen vi såg förlorade dom med 2-3 tror jag :( Inte bra...
Men men, Alvin den lilla sömntuttan sov typ hela tiden. Han fyllde en vecka igår ;) Och han är SÅ söt! <3
Imorgon är det skola igen :( / :) 


Oj Ojs svans! <3


Alivn! <3



Lina Dolk




Hmmm woah yea...

I feel these 4 walls closing in
My face up against the glass
I'm looking out... hmm
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make
Its greener pastures I'm thinking about hmm
Wide open spaces far away

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared


Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
Run with the wild horses, run with the wild horses!
Oh yeah yea

I see the girl I wanna be
Riding bare back, care free along the shore
If only that someone was me
Jumping head first headlong without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared
Hoohhh woah woah


Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses!
Oh yeah yea

I wanna run too.
Hohhh woah oh woah oh

Breaklessly abandoning my self before you

I wanna open up my heart tell him how I feel


Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind
I'll run free too
Wish I could recklessly love, like I'm longing to
I wanna run with the wild horses, run with the wild horses! [X2]
Hooaah woah oh woah
Yeah

I wanna run with the wild horses







Lina Dolk



Helgen är min bästa vän!

Hallo! ;)
Fredag hela veckan lång...!

Hihi var i skolan idag såklart ;) Vi hade kör på morgonen. Men vi var bara typ 15 st, men alla andra 15 var lediga! Skönt för dom! Sen hade vi 100 minuters bastid :/ Jätte tråkigt! Men men haha jag råkade slå till Jim på näsan så det började blöda näsblod :s Inte meningen! Haha ;P 
Sen så hade vi lite andra lektioner! 

Men jag åkte med mamma hem, sen skulle jag och Elin åka och träna i ridhuset, men det blev inte så, så vi åker imorgon istället ;D Så vi red ut på hästarna istället. Och Oj Oj hade damp ryk, haha han bockade jätte mycket :s haha men det gjorde han för att han var glad ;D 
Vi red på trav slingan.
Sen red jag ut på Casanova också. 
Juste glömde berätta hur det gick igår! Jag red ju Oj Oj i ridhuset. Han var fin men lite stel i vänster sidan. Haha men det var ju snor halt på marken så mamma fick flytta på bilden och släppet så att vi kunde lasta. Och sen när vi skulle hämta skåpet så gled vi bara. Varken jag eller mamma kom någon stans. Haha tur att ingen såg oss ;) 

Nu sitter jag och tittar på Let´s Dance!
HEJA Helena! Men Alexander är ju jätte skön haha ;D 


Min fina kille! <3




Lina Dolk




Grattis Malin! <3

Vill bara säga grattis till min kusin Malin till dena under bara lilla sak! <3



Alvin!

Han ska bli som mig...!






Lina Dolk



Svårt att hinna med allt!

I´m back!
Hejsan ;)

Här kommer bilderna som jag inte hann lägga upp sist ;)



Chip ;)

Scott ;)



Mamma & Scott

<3

LINA! :D




Bilder sen tävlingen!

Elin ger Oj Oj äpple ;)

Jag, Jullan och Elin

Öppna

Sluta

Prisutdeling ;D VINST!!!

Ett trött par! <3


Det var lite biler sen i helgen!

Idag innan skolan så körde vi E-type till Camilla Toll. Coco skulle vara där idag. Coco är en kotknackare för hästar. E-type var lite stel i ena sidan, men nu har Coco fixat till det ;)
Vi kollar våra "tävlings" hästar två eller tre gånger per år.
Sen när jag kom hem ifrån skolan red jag i hagen på Oj Oj och Casanova ;) Jag skulle ha ridit ut men det var för halt på vägarna, det var ju inte det bästa underlaget  i hagen heller men men. Imorgon ska vi åka till ridhuset på Björkäng. Med Oj Oj och Casanova tror jag. Det lär jag ju märka ;) Sen nu på kvällen har jag och Elin varit hos min faster Lena :D 
Ses imorgon!



Lina Dolk




RSS 2.0