Fråga vetrinären

När jag satt och klickade runt igår så hittade jag denna sida: http://www.agria.se/Hast/fragaveterinaren
Hur bra är inte det att kunna skriva frågor till vetrinärerna och få svar på?Inte för att jag hade någon fråga men det är ALLTID nyttigt att läsa på. Och ju mer man kan, desto mer förebygger man.
 
Mads sa en sak på cliniken han hade under ponny SM "alla hästar blir skadade någon gång , det gäller bara att veta hur man löser det bäst" (något i den stilen) Och det är sant. Det spelar ingen roll hur mycket vi lindar och skyddar och daltar med våra djur- för det är vad de precis är DJUR. Det händer saker att de hoppar till och blir rädd för samt att de kan skada sig i hagen, eller förslitningskader, göra illa sig i boxen, eller ja listan kan göras låååång. Men det finns hjälp att få i många fall som tur är. pepparpeppartaiträ
 
Elins häst E-type är just nu skadad, han har som vi tror sträckt sig i hagen och gjort illa sig. Det har ju regnat en hel del i sommar och då blir det halkigt i hagarna, och en häst som E-type som både är klumpig och lite vild innebär det - isbana!  Därför ska Elin in med han idag till Strömsholm för att titta igenom honom. Han är inte halt men han rör sig lite ojämnt. E-type är inte kollad på väldigt länge så Elin tar han först till vetrinären sedan kasnke det är en equiterapeut som egentligen behövs. Det får visa sig, håll tummarna.
 
 


2 Kommentarer till "Fråga vetrinären"

Anonym Skriver:

Ja har frågat på den sidan. De svarade på mail o la även ut min fråga på sidan. Super bra o läsa vad andra frågar oxå;-)

Svar: verkar ju super :p
Lina Dolk

2012-08-20 | 15:22:07
Ellen Skriver:

Bra sida :) Jag har förrästen länkat dig på min blogg :D

Svar: åh tck snälla, vad fint skrivet av dig!
Lina Dolk

2012-08-20 | 16:35:04
Blogg/Hemsida: http://eeeellen.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0