Städdags!

Nu när det är lugnare på ridfronten så ska vi grovstäda stallet, jag är väldigt duktig på att plocka undan efter mig alla saker, mend et blir ju så dammigt fort. Sadelkammaren ska även få sig en omgång, allt läder som inte används behöver putsas upp samt endel saker även faktiskt går att slänga, dumt att spara på allt.

Julpynta i stallet ska vi göra i helgen, får se hur länge E-type och OJ OJ låter detr hänga på boxarna, de två är nämligen experter på att dra in allt i boxarna. Oj Oj är omöjlig! =) haha.

Kom ingen snö i helgen så fortfarande lerigt i hagarna, trist! Nu vill jag att snön kommer så det blir ljusare och att hästarna får busa i snön istället. Trött på leriga täcken och leriga ben!3 Kommentarer till "Städdags!"

Anonym Skriver:

Kan du inte köra en bloppis?

2011-12-12 | 16:39:37
tovearvidsson Skriver:

det är kul att julpynta de är kul att smörja också !

älskar de förrutom att man får fettiga händer efter läder balsamet.hur får man såhär typ lite mörkare över där mnan kommenterarr ? det är coolt !

2011-12-12 | 21:05:56
Blogg/Hemsida: http://festizzar.blogg.se/
Emelie Skriver:

Hej, vilken fin blogg du har!

Kolla jättegärna in på vår blogg, du får gärna skriva vad du tycker om den också. Vårt mål är bra uppdatering, alltid nya och snygga bilder och mycket mer ;)Kram!

2011-12-12 | 21:35:52
Blogg/Hemsida: http://ourweekday.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0