Regn.

Tanken var att vi skulle träna hästarna nu på morgonen, men det regnar så mycket så vi tar det ikväll. Hästarna står inne och laddar batterierna så länge =)

Att spola hästarna efter träning är riktigt härligt att kunna göra när de är ordentligt svettiga, på vintern går det ju bara att borsta de samt lägga på varma täcken. Detta gillar vi!

Idag ska alla hästar gå dressyr, OJ OJ är fokusen på traven idag, galoppen är vår starka sida därför behöver vi träna mycket trav. Casanova ska vi träna skänkelvikningar med samt galoppfattningar från skritt.

Tips
När vi började träna Casanova med galopp från skritt gjorde vi det alltid på volt med extra ställning innåt. Då är det nästan omöjligt för de att fatta fel, utan de "ramlar" in i rätt galopp utan att tänka på det. Nu när han kan det utan problem gör vi istället fattningarna på diagonalen för att komma bort från sargen samt ha honom helt rakt, genast blir det svårare, men han klarar det bra nu efter lite övning.1 Kommentarer till "Regn."

... Skriver:

Ni vet att hästarna kan få korsförlamning om man spolar dom på korset efter arbete, om det är lite för kallt ute va ? :)Super bra blogg!! :)

2011-06-23 | 09:39:50

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0