Svar på tal.

En kommentar

Både du och Juliette är SUPERDUPER fina! :D 4 frågor har jag till dej ;)

Tack så mycket för de fina orden =)

1. Om jag går in på din blogg och sen går till nån annan sida och sen går tillbaks till din blogg igen, får du mer status då? Om det blir mer status ska jag göra så typ fem miljarders miljoners gånger! ALLA borde läsa din blogg!

Nej det blir bara fler sidvisningar, men alltid kul om du tittat in flera gånger. Försöker uppdatera så ofta som möjligt!

2. Kan du förklara hur derssyrsadelgjorden sitter? Fattar inte riktigt ;D Men det är typ några stroppar från sadeln och så köper man en dressyrsadelgjord elr nåt?

Stropparna på en sadelgjord är mycket längre än på andra sadlar, det gör att jag har en kortare gjord. Men det finns så olika varianter på allt. Alltid bäst att pröva sig fram och hitta det som passar hästen bäst!


3. Jag är sjukt glad att jag är kompis med dej på facebook! (Fast det var ingen fråga ^^) :))
Haha, alltid kul med nya fb-vänner :D


4. Har du ditt hår på vänster elr höger sida från ditt håll elr vad man ska säga? :D
Oj svår fråga, har så olika frisyrer hela tiden. Så det beror helt på :P Eftersom jag har så långt hår kan jag variera mig mycket!

Du är SUPERDUPERGRYMMAST och BÄSTASTE person som jag vet håller på med hästar! :D Lyvka till i frammtiden och överallt...... Fast det behöver jag inte säga, du kommer endå vara bäst i världen snart!!!!! Och då menar jag SNAAAAAAAAAAAAARTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!! Du och dina hästar är GRYMT fina tillsammans! :) Och att du har ridit in Ove och att han redan kan gå så fint, fast det borde alla hästa kunna med dej på ryggen, Cassanova är super fin och jätte duktig och Oj Oj!!!!!!!!!! Han är BÄST!!!! Jag är mega avundsjuk på dej! :) för att fatta det hela kort............. Du är BÄST och GRYMMMMMAST och ALLA dina hästar är jaa det går inte att beskriva! Helt enkelt bara BÄST! Hehe det blev inte så kort :D

Tack för dessa peppande orden, glad jag blir! Jag har otroligt fina hästar som alltid gör sitt bästa. Så de gör mig =)0 Kommentarer till "Svar på tal."


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0