Debut i LA på g

När vi kom hem igår så hoppade jag direkt upp på Ove, han ska tävlas utan tävlan med mig på onsdag. Och hör och häpnad, vi ska debutera LA. Hehe om vi är klara? nej. Men vi är "för bra" att rida LB och måste nu vidare i vår utbildning och det är tävling i närheten så vi åker.
 
Elin ringde och sa- Vill du starta lb eller la?
Jag sa- Lb
Elin sa- nej det blir la
Ja- men varför frågar du för haha isf?
Elin sa- jamen du kanske tänkte lika.
 
Haha Elin puschar mig att komma vidare och sluta fegtävla. Ove får komma ut och visa det han är bra på, förvända och volter! Det vi behöver jobba på är ryggning ( började idag hehe) och skänkelvikningar, men de gjorde han bra idag, men de behöver befästas. Galoppdelen blir det vi kan visa bäst så som det känns nu. Och travökningarna kommer han att greja strålande (hoppas!) när Falkenberg kommer. Han behöver bli starkare men han gör första halven 8 mässig, sedan brister styrkan ;) Men vi jobbar på det.
 
Vi tömde trailern och spolade rent den igårkväl, skönt att ha den klar så man slipper det idag. För idag kan jag tala om att det finns en hel del packning att ta reda på =)
 
 
 


1 Kommentarer till "Debut i LA på g"

Linda Skriver:

Vad spännande med debut i LA!! men varför tävlar du utan tävlan? Du är väl 14 år o får fortfarande tävla b-ponny? Eller fyller du 15 iår?

Svar: svarar i ett inlägg =)
Lina Dolk

2012-08-14 | 19:50:34





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0