Konditionsträning

Idag blir det först en skrittur i skogen men Casanova och sedan beger vi oss till travbanan för konditionsträning. Det är dags att bli lite fit igen herr grå ;) Han älskar att få komma till rundbanan, och jag med! Där är det bra underlag och oftast är man själv där så det går att släppa iväg hästarna ordentligt flera 100 meter. Annars får man anpassa sig precis som överallt annars. Men jag tycker faktiskt vi ryttare är bra på det, iaf vad jag har upplevt häromkring.
 
Vår granngård är Björkhult och tidigare ägare hade ett stort travstall därav rundbanan, nu är det nya ägare sedan några år tillbaka och de har byggt om gården ordentligt och det har verkligen blivit suuuper fint. Det heter Sparreholms Hästcenter ni hittar länken till deras hemsida här:http://www.sparreholmsslott.com/index.php/sv/hast-kunskap-sv/hastcetnter-sv
 
Det kommer vara invigning där den 8 september och vi är inbjudna hela familjen, pappa har varit med och byggt. Kyra Kyrklund kommer och inviger samt håller en clinic med Rose Mathisen, samt flera etablerade hästfolk. Ska bli jättekul att vara med och se!
 
 
 
 
 


1 Kommentarer till "Konditionsträning"

Tova & Lina - Ponnysmurfarnas ♥ Skriver:

Just nu pågår en tävling på vår blogg om ett egendesignat iPhone skal från Iphonebutiken.se. Du får själv välja om du vill ha något särskilt mönster du gillar eller kanske en bild som betyder något för dig - det är helt upp till dig!

 För att vara med i tävlingen är det endast tre enkla steg som ska följas och varför inte ta några minuter till att anmäla sig och ha chans att vinna detta? Här hittar du tävlingen: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/august/vinn-ett-egendesignat-iphone-skal.html#comment -

Kram! //Ponnysmurfarna - Tova & Lina

Svar: kul med tävlingar =)
Lina Dolk

2012-08-28 | 10:38:48
Blogg/Hemsida: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0