JAA för hjälm

Kul att ni svarade på mina frågor!

Det roliga var att ALLA ni som svarade rider med hjälm, vilket var roligt att höra! Som ni vet så rider jag också med hjälm, haha ja annars skulle jag iof inte få rida överhuvudtaget för mina föräldrar.
Men nu till saken, jag tycker det är väldigt dumt att rida utan, hästar är levande djur, de kan hoppa till för en sten som inte ligger där den ska ;) Och framfallt, hjälmen räddar liv! Jag kommer själv fortsätta använda hjälm hela tiden, om jag så är 40 år så kommer jag ha hjälmen på mig. Det finns supersnygga och otroligt sköna hjälmar på marknaden så att säga något emot det funkar inte. DÄREMOT kommer jag vilja tävla med hatt när jag väl får det. Men endast på tävling! Jag vet jag säger emot mig själv lite här, men det har varit en dröm i flera år, ni vet hatt&frack! Men alltid hjälm annars. Det finns ju hattar med inbyggda hjälmar i, just nu är det väldigt dyra. Men om några år lär det ha kommit ut flera fösäljare av dom hattarna, så jag hoppas att jag kommer bära en snygg hatt som har en hjälm innuti!  Tycker som de flesta av er, att självklart är det upp till var och en om de vill rida utan, det är eget ansvar. Och på tävling ska man få välja också.

Elin min syster (23 år) rider utan hjälm ibland, men det ska det bli ändring på. Hon har nämligen lovat att hon alltid ska ha hjälm på sig även hon. Så nu kan även hon få vara med i bloggen, för jag har bara de som föregår med gott exempel med i bloggen ;)

de som svarade på frågorna som har en  blogg var: http://tovedanielsson.blogg.se/  http://deunderbaraste.devote.se/  http://jessiewadst.blogg.se/ http://minfux.blogg.se/  http://www.desperately.devote.se/  http://lillatoove.blogg.se/  http://stalltjej.se/  http://fagelbroryttaren.blogg.se/ http://ponnydressyr.devote.se/ http://hasttjejerna.blogspot.com/

4 Kommentarer till "JAA för hjälm"

Anonym Skriver:

Varför riskera hela sitt liv på att rida utan hjäm?

Jag skulle aldrig riskera mitt liv för att rida utan hjäm för att få ett fint kort eller nå liknande.

2012-01-11 | 21:14:33
Eve Skriver:

Du e en smart tjej du !! Att få med syrran på de hela med !! Super !! Jag tycker som du, hatt o frack är skit snyggt !!

2012-01-12 | 08:51:19
Blogg/Hemsida: http://deunderbaraste.devote.se/
Elinore Skriver:

gud vad fin blogg du har :D jätte härlig bild!!

2012-01-12 | 11:35:57
Blogg/Hemsida: http://etraningsdagbok.blogg.se/
linnea Skriver:

Åh vilken mysig bild :)

2012-01-12 | 18:49:52
Blogg/Hemsida: http://lbergh.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0