utvärdering

Ni kan följa alla ryttare på gripen cuperna här: http://online.equipe.com/sv/competitions/4554
 
Casanova: Att han fick dom magiska poängen 77,9% beror dels på att han går i en sådan stadig och fin form, han är väldigt fin i munnen. Samt att vi gör allt punkt till punkt i LB:1vi har klockrena vägar och planerar in i det minsta, lät inget rinna iväg utan sämde verkligen av. Har nästan abra 8 or i bedömningen det som drog ner var mellantraven och det är helt rätt, det är hans svaga punkt, men vi jobbar på det! =)
 
Imorgon inför la gäller det att sätta förvända ordnetligt och visa en lite högre form. Skänkelvikningarna sitter lite sisådär så vi tänkte planen är att plocka poängen även i volterna, de gör han bra! Samt riktigt riktigt noga vägar.
 
Casanova fick dagens högsta procent om man ser till alla klasserna.
 
OJ OJ :67,6% i Fei Lagtävlan,  Han kändes inte alls helt igenom idag, tror allt att han har lite träningsvärk efter att ha gått hårt men planen är att han ska komma upp i kondis samt att gå lite hårdare nu för att kunna trappa av lite innan SM och då "bara" gör finliret" . Men vi plockade ordentligt med poäng i galoppdelen som är hans starka del och då går det att missa lite i travdelen. Men känslan var inte på topp idag men det är som är roligt med han är att vi verkligen har höjt våran lägsta nivå ordentligt, och det kommer man långt på!
 
Planen imorgon på framridning är att mest göra övergångar samt att se att han är framför skänkeln, rörelserna kan vi. Sitter övergångarna så har vi vunnit mycket. Imorgon är inte elin med=( hon måste jobba hon är åter med på söndag, med Alice kommer och hon får hjälpa mig på framridningen =) SNÄLLT!
 
Om man räknar med alla 24 d-ponnier och samtliga c-ponnier så hade OJ OJ kommit 2:a totalt, en d-ponny slog oss och det var fina Magic Golden Boy som red ihop 69,9 % med duktiga Isabella i sadeln.
 
 
Gripen är ju Elins hemmaklubb så mamma jobbar för Elin imorgon och på söndag på tävlingen och kommer vara speaker därför är jag "ensam" imorgon, men det grejar jag ;)


0 Kommentarer till "utvärdering"


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0