TV tider

Om du inte har chansen att se Stockholm Horse Show live, kan du alltid kola in på SVTplay eller på TV.

SVT:s sändningar från Globen:

Fredag 25 november 16:55 SVT Play/Mobil: Internationell tävling med Islandshästar 19:30 SVT Play/Mobil: Stjärnstafetten

Lördag 26 november 15:30 SVT Play/Mobil: Matinéföreställning

Söndag 27 november 11:00 SVT1/Play/Mobil: Grand Prix-hoppning 14:30 SVT1/Play/Mobil: Världscupen i dressyr, kürtävling 21:50 SVT24/Play/Mobil: Fyrspannstävling (världscupen) och kändishoppning

 

På plats i Globen finns Maria Wallberg och Roger Blomquist, tillsammans med expertkommentatorerna Lotta Björe och Gunilla Byström.

På fredagen sänds den internationella islandshästtävlingen och därefter den uppskattade Stjärnstaffen live i SVT Play, både på webben och i mobilen. På lördagen fortsätter Playsändningarna med matinéföreställningen. I matinén ingår bland annat ryttaragility, riddarspel, shettisgaloppen och fyrspannsuppvisningar.

Söndagens tävlingar sänds i både tv och Play. Då blir det Grand Prix-hoppning och världscuptävling i dressyr (kür), med svensknamn som Rolf-Göran Bengtsson respektive Patrik Kittel, samt kändishoppning och världscupen i fyrspann.

Ett av namnen i Stjärnornas Hoppning på söndag är artisten Erik Segerstedt som i vintras gjorde succé som längdåkare i serien "Mitt Liv som Hellner". Kolla in startfältet och Eriks första träning i Globen .Lite info:
0 Kommentarer till "TV tider"


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0