Årets Komet

Dags att rösta på Årets Komet
 
Här är de tre nominerade:

 Petronella Andersson - hoppning 21-åriga Petronella  Andersson är uppvuxen i Höllviken men rider professionellt i Holland  sedan två år tillbaka. Årets tvåstjärniga GP-seger är toppen bland  mängder med internationella placeringar i konkurrens med seniorer.  Nomineringen till Årets komet blev en självklarhet när hon först var en  viktig del i lagbronset och sedan nollade i finalens två 1,50-rundor och  tog silver vid årets YR-EM.

Emilie Nyreröd - dressyr Emilie Nyreröd är 25 år och  beridare i familjeföretaget på Hagby gård i Skultuna norr om Västerås.  Hon har ridit unghästar på championat och i lilla rundan framgångsrikt  under några år. Debuten i svår dressyr skedde 2011 tillsammans med  valacken Miata, inköpt från Danmark. I år har hon segrat i tre av fyra  deltävlingar i Lövsta Future Challenge och är därmed klar för finalen  vid årets Globentävlingar.

Oscar Eriksson - fälttävlan Tillsammans med sin Liandor Heart Breaker har 18-åringen presterat på en hög, jämn nivå hela året. De inledde med att vinna CNC** på Strömsholm, fortsatte med att ta silver på NM för seniorer, vinna JSM-guld och bli nummer 21 på JEM. Oscar har visat att det går att ta sig en bra bit på väg utan stora ekonomiska muskler, genom att hålla sitt fokus och utveckla det man har.

 

Min röst går till Emilie, har sett henne på några tävlingar och hon rider riktigt snyggt och prydligt och verkar har ett helt hav av fina hästar med fin gång =) Röstar väl kanske lite "partiskt" till dressyren, men jag gillar hur hon rider!

Oscar bor ju endast 4 mil ifrån mig, kul att det har gått så pass bra för honom! Petronella vet jag faktiskt inte vem det är, men som man ser i faktan har hon väldigt fina meriter.

 

Vilka duktiga ryttare! In och rösta ni med! http://www.tidningenridsport.se/Tavling/Tavling/2012/10/Rosta-pa-Arets-Komet/ Till höger ligger det där man röstar och det är bara att klicka i :)

 0 Kommentarer till "Årets Komet"


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0