Teamet bakom Ove

 
Sir Owein är uppfödd av Bitte Lundin, som sedans såldes till Jennifer som vi köpte honom av. Väldigt roligt att alla är så pass näjda och glada över Ove. Speciellt jag och Elin! =)
 
Kommentarer:
Bitte Lundin : Vad roligt att det gick så bra! Stort tack för att du gjort så fint jobb med Owein och att jag får känna mig stolt som uppfödare.      

Jennifer:  Stort grattis till er från oss i Umeå! Vi är väldigt stolta över er, och glada över att vi sålde Ove till en så duktig familj. Han kommer göra sig bra i eliten om ett par år, fantastisk ponny. Återigen, grattis, och lycka till i framtiden!

Bitte, född upp en till Ove fast kat d! ;)

Det är så tråkigt att vi måste släppa Ove vidare, han är en av de bästa jag har ridit och vill alltid lära sig mer och mer. Finns inget som stoppar han. Han är underbar! Jag är iaf väldigt glad över de två åren vi har haft honom, vi har lärt känna en otrolig ponny som har gett oss mycket skratt och glädje.

 

Imorgon kommer tjejen som provred honom förra veckan igen och rider. Om allt går som det ska så kommer Ove snart att lämna oss =,( Men precis som med Casanova, så känns den eventuella nya ryttaren helt rätt. Det är det som är så skönt med eget stall, vi har aldrig stress eller "måste" sälja. Utan vi kan vänta in rätt läge.

 

 

 1 Kommentarer till "Teamet bakom Ove"

Nathalie Skriver:

Hej, först vill jag bara tacka för en super Blogg! ;)
Men jag håller på och letar D-ponny just nu, har Bitte kanske en hemsida eller liknande? Vet du om den D-ponnyn du pratar om är till salu?
Har du annars några andra tips på sidor där man kan hitta fina ponnysar, som inte är hastnet? :)
Kram

Svar: hej! tack, kul att du gillar den =) Hastnet är bästa sidan enligt mig. Vad letar du eftr? jag aknske vet någon ;) kram!
Lina Dolk

2012-10-02 | 12:28:11

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0