Svårare kval

Nu kommer det bli svårare att kvala till SM som junior.
Tidigare kunde man kvala på regionalnivå i lägst Msv b:4 med 1 domare. Nu är det ändrat till att kvalen måste ske på nationellnivå med tre domare samt i Fei Lagtävlan samt Fei mästerskap.

Blir tajt att fixa kval på denna korta tid då det inte är så mycket tävlingar 




5 Kommentarer till "Svårare kval"

Emma Skriver:

Förbundet borde kommit ut med de nya reglerna i somras! Då hade ju folk kunnat vara i princip färdigkvalade nu. Men så tänker dem ju självklart inte! Det är typ som att de vill ha så få ekipage på SM som möjligt, helt sjukt... Dessutom finns det ju inte särskilt många tävlingar där det är nationella FEI Lagtävlan och FEI Mästerskap för juniorer. Asdåligt tycker jag >:(

Svar: Ja de kommer ut väldigt sent med det, men bara att gilla läget och lägga i en högre växel :)
Lina Dolk

2013-12-27 | 22:45:21
Anonym Skriver:

Förstör så himla mycket, kommer vara omöjligt i princip att kvala nu...

Svar: Det blir mycket tuffare nu. Men samtidigt bör det ske på nationellnivå när deltagarna till SM ska tas ut..
Lina Dolk

2013-12-27 | 23:47:26
Alexandra Skriver:

Vad dåligt! Eller det kanske är bra med svårare kval men finns ju knappt några sådanna tävlingar att kvala på.. Då hoppas jag förbundet ser till att det anordnas betydligt fler nationella tävlingar med MsvB klasser och tre domare!

Svar: Det hoppas jag med!
Lina Dolk

2013-12-28 | 06:24:37
Emmy Skriver:

MEN skit också! Kommer bli as svårt! :(

Svar: Ja mycket svårare men vi kör på ;) heja oss haha
Lina Dolk

2013-12-28 | 07:55:31
Blogg/Hemsida: http://carlssondressyr.blogg.se
Anja Skriver:

Jag tycker faktiskt att det är rätt. Ponnyerna kvalar på nationell nivå, varför skulle då inte juniorerna göra det?! Dessutom blir det säkert fler nationella tävlingar i och med denna bestämmelsen.

Svar: Ja jag förstod att höjningen skulle komma så jag blir inte förvånad. Hoppas bara att det kommer flera tillfällen att kvala nu:)
Lina Dolk

2013-12-28 | 13:01:21





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0