Bilderna från idag

Skylten han blev rädd för!
 


5 Kommentarer till "Bilderna från idag"

Maja Skriver:

Så himla fina!

2013-05-10 | 21:05:11
Blogg/Hemsida: http://majawallstrom.blogg.se/
Tess Skriver:

Hej! Några snabba frågor:
1. Vad för bett använder du? Olika för varje häst?
2. När får man veta vilka som får rida SM i sommar? Vart hittar man det isåfall?
Kram =)

2013-05-10 | 21:55:28
Emilia Skriver:

Får du rida i Falsterbo detta året?? Hade varit så kul för dig, har förstått att det är något som du vill så himla gärna.!!!!:)

Svar: jag vill, men inte lyckas vinna något kval ännu! =)
Lina Dolk

2013-05-10 | 22:03:27
Sanna Skriver:

Hej Lina, har inte kommenterat förut men vill bara säga att du verkar väldigt duktigt med dina hästar. Grattis till fin placering! Om jag får komma med konstruktiv kritik så tycker jag att du kan låta ben och knän "komma ner" i sadeln samt vrida in (inåtrotera) i höftleden så att skänkelläget blir bättre och att du trampar ner ordentligt i stigbygeln. Tycker det ser ut som att knän och tår pekar utåt-nedåt. Bara tips, hoppas du inte tar illa upp, och detta är säkert ngt du jobbar med! :)

Lycka till!

Svar: tack snälla! Tips och råd är alla välkomna med och du har helt rätt! =) kram!
Lina Dolk

2013-05-10 | 22:51:00
Rosanna Skriver:

Hejsan!Grattis till andra placeringen!Har några frågor vore super snällt om du kunde svara på dem jag skulle verkligen uppskatta det.Om man vill kvala till ungponny sm och championatet på en 5årig ponny så vet jag att man kvalar i LB för ungponny men kan man även kvala i en LB:0 eller LB:1?Är det 64% där med då?Och måste man kvala på någon speciell klubb eller kan man kvala vart man vill?Undrar också om det måst vara någon speciell domare som dömer?Säger man bara till i sekretariatet före man startar om man vill kvala?Och om man skulle fixa kvalen fortare än på åtta försök måste man göra alla åtta ändå?:)Hoppas du vill och kan svara vore grymt snällt!:)Kram

2013-05-11 | 00:49:31

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0